Vis kursus / foredrag

Ryste sammen forløb


2007 er den store skæringsdato. Fra den dag får alle ansatte i landets kommuner nye kolleger. Mange får også en ny stol, skrivebord og udsigt fra den dag.

Altsammen noget som er positivt.

Men også noget som giver utryghed og anledning til en smule nervøsitet.

Det er vigtigt at I som kommune med det samme sætter ind med ryste sammen forløb. Alle de nye medarbejdere skal lære hinanden at kende. Der skal skabes tryghed omkring medarbejdernes nye placeringer, opgaver og kolleger. Hvis ikke det sker, kan det fa meget uheldige konsekvenser.

Tiden og pengene til et ryste-sammen forløb kan vise sig givet rigtig godt ud i det lange løb.

Jeg benytter mig af højt humør, sjove eksempler, ironi og masser af sang og musik i mit forsøg på at ryste folk sammen. Og tro mig: hvis man først har skullet synge sammen med nogen man ikke kender, så falder fordomme, forbehold og skepsis væk.

Der er ikke noget som sjove oplevelser sammen med kolleger.

Der er ikke noget bedre end at møde på arbejde og så slet ikke kan lade være med at smile fordi man har sunget hjælpeløst falskt sammen dagen forinden.

Og sang er et formidabelt redskab til at ryste sammen. Det kan alle nemlig sagtens finde ud af. Det er ikke sikkert det lyder som Abba eller Birthe Kær, men alle kan synge. Det kræver hverken omklædning eller udstyr.

Til gengæld kræver det masser af mod.

Ring og hør nærmere. Jeg kommer sammen med min pianist. Først holder jeg et oplæg om samarbejde, kommunikation og forskellige kulturer som nu skal smeltes sammen.

Og så bliver der sang og klang og latter !!